Suuri edistysaskel tänään! Möllillä oli kivasti laskenut turvotus rinnasta ja rintakehä saatiin suljettua! Typpipönttökin (typpi avaa keuhkoissa jotakin niin, että ottaa happea paremmin vastaan -> helpottaa hengitystä) oli aamulla kadonnut jonnekin! Ja lääkemääriä saatu pienennettyä paljon. Aamulla Mölli melkein jaksoi herätä seurustelemaan äitin kanssa, mutta jäikin sitten näkemään unia tissistä. Iltapäivällä oli vielä ihan lääkeunessa rintakehän sulkemisen jälkeen ja nukkui hirmuisen onnellisen näköisenä, taisi nähdä taas tissistä unta kun maiskutteli välillä niin kovasti. Silittelin poikaa hetken ja totesin, että sama lähteä itsekin lepäilemään. Jospa huomenna olisi virkeämpi päivä kaverilla. Lääkäri jo vähän lupaili, että ylihuomenna voisi päästä hengityskoneesta pois..

Ajelin kotiin monen mutkan kautta, kävin puistossa syömässä jäätelön, ihailin vanhoja rakennuksia ja istuskelin tovin kalliolla nauttien tuulesta ja merestä. Jos oikein positiivisesti ajattelee täällä oloa, niin kyllähän tämä melkein kaupunkilomasta käy tälläisinä hyvinä päivinä. Kovin on kaikki erilaista kuin kotona. Mutta on kyllä aivan mieletön ikävä kotiin. Varsinkin nyt kun isot poijjat on siellä eikä täällä. Ja kyllä se vaan ottaa päähän, kun joka paikassa on joku. Onneksi vessassa saa olla rauhassa ;P (Kotona ei kyllä saa olla vessassakaan rauhassa, kun esikoinen on heti oven takana vinkumassa jos sen erehtyy sulkemaan.)

Cedric on eittämättä maailman hienoin ja paras auto.. Mutta olisko se kuitenkin pikkasen iso ja epäkäytännöllinen täällä ruuhka-Suomessa? No, ehkä pikkuisen.. Minulla kun on tuota sumua ollut päässä viime aikoina, niin en ole uskaltanut edes yrittää täällä ajamista. Mutta jos olisi hieman pienempi auto.. Semmoinen joku pikkupikkunen.. Vaikka Subaru Justy.. Ukko jo yhden sopivan netistä katseli. Ja kun tulevaisuudessakin täällä joudutaan käymään, niin eikös se olisi ihan oikeutettua ostaa pikkuinen kaupunkiauto? Pikkuautot on perseestä, onhan se toki kätevää, jos auto mahtuu parkkiruutuun ihan miten päin vain, mutta pikkuautot on perseestä silti! Mutta mitäs jos se olisi neliveto.. Sen minä voisin kelputtaa ja sillä minäkin ehkä uskaltaisin täällä ajaa! Mietinkin muuten joskus kesällä, että miten ei ole minkäänlaista autokuumetta ollut sen jälkeen kun tuli Cedric ostettua.. Mutta tulihan se. Tosin C:stä EN LUOVU! Ikinä!

Lypsylle ja nukkumaan.