Kala se on kyllä yksi maailman turhake! Niistä 93% on pahan makuisia, kaikki ne on rumia, limaisia, pahanhajuisia.. Oltiin Linnanmäellä tänään ja pitihän ne Merimaailman ihmeet käydä katsomassa. Ei voi kuin ihmetellä miten niin monenmoista maailmaan mahtuukin. Tuli oikein paha olo, kun joku rausku (tai mikä se littonen on) siinä uiskenteli, tai melkeinhän se lennolta näyttää, ja näytti mahansa.. Ush.. Ällö! Sähköankerias oli ihan vaikuttava ja se rapu, joka käveli sillien kanssa ympyrääja ne hyytelöt (meduusa?) kanssa. Esikoinenkin taisi viihtyä siellä ihan hyvin. Rauskuja ei halunnut kovin läheltä katsoa, mutta nehän oli ällöjä äitinkin mielestä.. ;P Tosin varmaan poijalle parhaiten jäi mieleen se pikkunen luola, mikä siellä sillikierroksella oli.

Linnanmäelläkin pääsi poika selvästi jyvälle, että mikä se homman nimi on. Popcornit maistui hyvin ja katsomista oli niin paljon, että päiväuniahan ei malttanut tietenkään kunnollisia nukkua koko päivänä. Hymy oli leveä kun pääsi korkealle vievään laitteeseen, mikä vankkurinratas se lie olikaan. Ensi vuonna varmaan pituus (ja järki) riittää vähän jännempiinkin laitteisiin. Ei tarvitse tyytyä noihin kaikkein vauvamaisimpiin pikkuvehkeisiin. Ja voi isäkin päästä hurvittelemaan vähän enempi! Nyt tais ukkoa vähän harmittaa, kun ei päässyt muihin kuin niihin minihupi-laitteisiin. Vaan poijjat kasvaa kyllä ja ei varmasti jääny tuo meidän perheen viimeiseksi Lintsi-reissuksi! Minä en kyllä aio mihinkään hurjaan laitteeseen mennä ikinä. Mulle riittää että saan jäätelöä ja että muilla on hauskaa.

Kotimatkalla tuli jo muutama kipeä supistus. Mutta ei nyt taas enää mitään. Vaan eihän sitä tiedä vaikka yöllä pääsisi synnyttämään, tai aamulla, tai viikon päästä.  Nukkumaanhan se on mentävä, että jotain jaksaisi huomennakin. Tänään oli kyllä rankka päivä, jalat on ihan muussia ja selkäkin meinaa jumia.  Ai niin joo, ilma oli tänään mukava! Aamulla satoi vettä, mutta taukosi sopivasti kun lähdettiin liikkeelle. Pikkasen ripsautti jossain vaiheessa, vaan ei ehditty edes kastua. Aurinko ei porottanut kertaakaan koko päivänä liian kuumasti ja tuuleskeli juuri sopivan raittiisti. Tämmöisiä kelejä lisää! Ei mitään paskahelteitä enää!