VAROITUS!!

Jos ja kun joskus leivotte sämpylöitä ja saatte kesken kaiken ahaa!-elämyksen, että samallahan tässä vääntää parit pitsatkin.. Niin ÄLKÄÄ, toistan ÄLKÄÄ laittako pitsaan täytteeksi kanariisi-mössöä tai kaalilaatikkoa!

Pakko myöntää että aamu meni netissä seikkailemassa erinäisillä sivustoilla,joiden tarkoituksena on aivopestä ihmisiä potemaan huonoa omaatuntoa kaikesta mahdollisesta kuluttamisesta. Varsinkin ruuan pois heittämisestä. Joka on kyllä minun mielestäni aina ollut yksi maailman suurimmista synneistä. Kaalilaatikko kannattaisi varmaan hyödyntää jo taikinanteko-vaiheessa.. Täytteeksi se maistuu ihan liikaa.. ..kaalilaatikolle. Kaalilaatikko on kyllä yksi suosikkiruuistani, mutta EI siis pitsassa. Ja se kanariisimössö nyt oli pahaa jo tuoreeltaan, vähän pelasti tilannetta sen kaverina olleet tuoretomaatti ja vuohenjuusto, mutta parempia ne olisi ollu pelkästään.

Ja nyt kun päästiin ekologisiin arvoihin niin minun täytyy tunnustaa. Mölli käyttää kotona päivisin kestovaippoja! Vaikka olenkin aina ollut hyvinhyvin epäileväinen niitä kohtaan ja pitänyt kestovaippaäitejä jotenkin omituisina. No, itse olen omituinen :D Hyvin toimivat, harmittaa kun en aikaisemmin ole moisiin hurahtanut. Pitäisi kyllä ommella monenmoista juttua, kuivaliinoja ja lisäimuja ainakin. Tai ehkä ostaa, niin joskus saisi ne. Minähän olen hyvä ompelun suhteen vain keksimään tekosyitä miksi ompelukonetta ei kannata/voi/ehdi nostaa pöydälle.

Ja niinkin ällöttävä ja kamala kuin kestoside ajatuksena on, niin taidanpa kokeilla niitäki! Innoituksena kestovaippainfo.fi:n sivulta löytyvä esittelyteksti niistä. Ei ne kertakäyttösiteetkään kerran ole ihania ja tamppooneita en ole ikinä oppinut käyttämään. Mutta kuukuppi toivottavasti mahdollistaa minullekin uimisen myös kuukautisten aikaan. Kunhan ensin saan sellaisen hommattua.. Asialla tuskin on kovin kiire, kun aika harvoin sitä muutenkaan tulee uimassa käytyä. Yleensä siihen tarjoutuu tilaisuus juuri silloin kun on nuo ihanat naiseuden päivät menossa. Jotka tuntuvat vain pahenevan mitä vanhemmaksi tulee. Nuorena niistä ei niin ollut haittaa, mutta nyt sattuu mahaan ja selkään ja hermot menee kaikesta. Ja tuntuu, että vuodan kuiviin.Varmaan se kuukuppikaan riitä mihinkään, sanko varmaan pitäisi olla että sinne jotain mahtuu ;) Pitää nyt vaan ennen sankoa ostaa se kuukuppi ja kokeilla oppiiko sen kanssa tavoille.

Jospas söisi palan pahaa pitsaa ja piilottaisi päänsä tyynyyn.