Tapetit pysyy hyvin kiinni siinä eristelevyssä! Eihän se kovin kovaa kolhua kestä, kun tulee lommoa ja ruttua heti, mutta hyvältä näyttää! Jos nyt halpa tarjoustapetti koskaan voi kovin hyvältä näyttää.. Ja huomasin ainakin sen, että tuommonen mattapintainen, vähän karkea tapetti antaa todella paljon pohjan pikkuvirheitä anteeksi. Olohuoneessa ja keittiössä on melko kiiltävä tapetti, niin siitä kyllä näkyy kaikki isot ja pienet virheet jos on vähänkin valoa. Onneksi keittiö on pimeä ja olohuoneen tapetin vallitseva väri on musta niin vähän antaa anteeksi, että kiireellä tehtiin ja ei ehkä ihan tasaisimmat pohjat olleet.. Ja kyllä noista seinistä näkee, että tapetoitiin ensimmäistä kertaa (ja tuli perseen alla, äkkiä ennenku Tirppa herää päiväunilta!) ja silloin kyllä tuntu että viimeistäkin kertaa. Nopeammin tapetilla saa valmista pintaa kuin maalaamalla, joten eteinenkin pitäisi vielä tapetoida.

P.P.S. Tuolla se pahuksen Tintti taas istuu kyttäämässä.. Ei kyllä tuossa olisi, jos olisi kissa tallessa. Jos joku näkee Novaria, niin käskekää kottiin se!

P.P.P.S. Olohuoneessa on valo! Ei enää ihan niin pimeässä istuta iltoja kuin tähän asti. Onneksi tuo minun ukko on pitkä ja näppärä, niin ei tartte itse kurkotella kattoon.