Tuo Tintti tekee minut hulluksi! Keittiössä on yksi uusi ikkuna ja ei ole kukaan saanut aikaiseksi laittaa ikkunalautoja yms. paikalleen ulkopuolelle. Siellä on jotain pehmosta levyä ja toisella puolella näkyy eristeet. Ja Tinttihän huomasi ne! Nyt kuuluu tasaisin väliajoin ikkunalta kop-kop-kop ja ikkunan yläreunassa näkyy Tintin pyrstö kun se tomerasti varastaa minun taloni eristeitä!! Ja välillä se menee istumaan olohuoneen ikkunan eteen Novarin juoksuhihnalle ja katsoo minua syyllistävän näköisenä "Ei ollu vieläkään lintulaudalla ruokaa..".

Ja Harrit.. Ne kolme kaverusta ne vasta ärsyttääkin isoine mustavalkoisine pukuineen ja pitkine pyrstöineen. Ei tartte kovin pitkäksi aikaa unohtaa roskapussia portaille, niin jo on Harri sitä nokkimassa kaimojensa kanssa! Keväällä ne kiusasi pikkulintuja ja nyt ne on vissiin kokonaan muuttanu meidän pihaan asumaan. Välillä niillä on vieraana pari harmaata Villeä.

Ja sitten on pikku-Olli. Joka aamupäivä Olli juosta vilistää puhelinlankaa pitkin meidän pihaan ja menee isoon pihakuuseen syömään minun vaivalla kasvattamia käpyjä. Ropina vain kuuluu kun tyhjät kävyt tippuu maahan. Ja ottaa Olli aina kävyn tai pari mukaansa evääksi. Toisinaan Ollikin käy lintulaudalla toteamassa, että huono hotelli, ei ole vieläkään täytetty noutopöytää. (Nyt kuuluu rapinaa, Tintti on taas pesänrakennus-puuhissa.) Pihapihlajassa on yksi vähän huonompikuntoinen oksa ja sieltä kaarnan alta Olli käy aina napsimassa jotain herkkuja. Olisko siellä toukkia?